Apartmani Damir
Damir Grubišić
Žaborić
info@apartmani-damir.com
+ 385 91 796 4202Okolica

ŠIBENIK
Šibenska županija i grad Šibenik kao središte su turističke hit destinacije. Dva nacionalna parka prirode, mnoštvo otoka i otočića, mediteranski gradići sa zamrznutim momentom prošlosti u sebi jamac su uspomena za dugo vrijeme.
Šibenik kao destinacija pružiti će Vam uvid u bogatu dalmatinsku prošlost sa svojim povijesnim građevinama, crkvama, trgovima i kalama. Na ulicama Šibenika, u njegovim cafeima, restoranima, konobama doživjeti ćete dodir, okuse i mirise mediterana.


NACIONALNI PARK KORNATI
Nacionalni park Kornati su dragulj prirodne ljepote koji se sastoji od 242 otoka, otočića i hridi. Tu uz djelo Majke prirode možete vidjeti i trud ribara i težaka toga kraja koji su na Kornatima utisnuli vlastiti pečat ne narušavajući sklad prirode. Iz svih mjesta šibenske županije organiziraju se jednodnevni izleti za posjet parku. Kristalno čisto more, netaknuta priroda su dio razloga za neizostavan posjet.NACIONALNI PARK SLAPOVI KRKE
Nacionalni park Slapovi Krke su prirodni fenomen dalmatinskog krškog tla. Na svome putu prema moru rijeka Krka stvara sedam bučnih vodopada od kojih su najpoznatiji Roški slap i Skradinski buk kji je ujedno i najveća sedrena barijera u Europi. U nacionalnom parku možete prisustvovati izradi predmeta na starinski način , vidjeti naprave i izume kojim su se služili naši preci.
U sklopu posjeta Krki, neizostavno treba posjeti manastir Visovac na otočiću usred rijeke.
Apartmani Damir 2011. - 2012.