Apartmani Damir
Damir Grubišić
Žaborić
info@apartmani-damir.com
+ 385 91 796 4202APARTMANI DAMIR

Naša kuća nalazi se u prvom redu do mora, 10 metara udaljena od plaže. Neometan pogled na morsku pučinu sigurno će ostaviti snažan pečat na Vaš boravak u našim apartmanima. Uz našu dobrodošlicu možemo Vam ponuditi kvalitetan smještaj, osiguran parking za automobile, gril kućicu.


APARTMAN A:  2/4+1

Apartman A nalazi se na 1. katu obiteljske kuće. Može primiti pet osoba a sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravaka, kuhinje, kupatila sa tuš - kabinom, balkonom sa pogledom na more, ukupne površine 50m2. Parking je osiguran a na raspolaganju je gril kućica. Apartman je opremljen klima uredjajem i svim potrebnim kućanskim aparatima, priborom za jelo i kuhanje. Posteljina i ručnici su osigurani.

* Slobodne termine apartmana pogledajte ovdje.


APARTMAN B:  2/4+1

Apartman B nalazi u prizemlju obiteljske kuće. Može primiti pet osoba a sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje, blagovaone, kupatila sa tuš kabinom, prostranom terasom sa pogledom na more. Parking je osiguran a na raspolaganju je gril kućica. Apartman je opremljen svim potrebnim kućanskim aparatima, priborom za jelo i kuhanje. Posteljina i ručnici su osigurani.

* Slobodne termine apartmana pogledajte ovdje.


Apartmani Damir 2011. - 2012.